Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Peugeot 2008

1.6 VTi Féline AIRCO CLIMATE, CRUISE CONTROL, PANO, ENZ!

Prijs
12.500
Vakgarage Van der Vlies
Terug
Bellen
Mail
Over deze 2008

Betreft een zeer nette, origineel Nederlandse 2008 welke voorzien is van alle mogelijke opties. De auto rijdt zeer comfortabel en mag dankzij de krachtige 1.6 motor een geremde aanhanger of caravan trekken van maar liefst 1270 Kg. De genoemde prijs is inclusief onderhoudsbeurt volgens schema en een nieuwe APK. Bij interesse bent u van harte welkom voor een proefrit. Indien u de auto inclusief 6 maanden Bovag garantie aan wenst te schaffen rekenen wij daar €750,- voor.

Meer tonen

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions

Ook interessant