Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Ford Focus

1.6 TI-VCT First Edition

Prijs
10.500
Vakgarage Van der Vlies
Terug
Bellen
Mail
Over deze Focus

Betreft een hele mooie en comfortabele Focus met veel opties zoals cruise en climate control, regensensor, startknop, stoelverwarming, krachtige 1.6TI-VCT motor, 17" lichtmetalen wielen, metallic lak en nog veel meer. We leveren de auto af inclusief nieuwe APK keuring en een onderhoudsbeurt volgens schema. Wilt u deze occasion inclusief 6 maanden Bovag garantie aanschaffen dan hanteren wij een meerprijs van €750,-. Bij interesse bent u van harte welkom voor een proefrit.

Meer tonen

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions